Klopp wil het trio graag ondersteunen
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool heeft gezegd dat een video van Harvey Elliott die leek te laten zien dat hij de Engelse kapitein Harry Kane bespot, "helemaal verkeerd" is en "niet in overeenstemming is met" de waarden van de club. Elliott die zelf een goedkope voetbalshirts droeg, gaf een verklaring af waarin hij zich verontschuldigde voor de video, nadat hij woensdag in Liverpool's laatste pre-seizoensvriendelijke tegen Lyon speelde en zei dat zijn acties "onvolwassen en zinloos" waren.

Liverpool en City hebben nog een kans om dichtbij en persoonlijk te worden met de eerste trofee op het spel. Het is moeilijk te geloven dat ze de komende acht maanden niet de primaire aandacht van elkaars aandacht zullen zijn. Liverpool heeft belangstelling getoond om de aanvaller naar Anfield te brengen, omdat Klopp overweegt dekking te bieden voor zijn aanval voor het nieuwe seizoen. Mohamed Salah, Roberto Firmino en Sadio Mane waren in een gloeiende vorm voor de Reds, maar Klopp wil het trio graag ondersteunen.

Voormalig Engeland-international Daniel Sturridge is ook vrijgegeven, wat betekent dat Klopp zijn ploeg zou kunnen versterken met aanvallende versterkingen voordat het raam sluit. Liverpool heeft vijf spelers uit hun trainingskamp in Evian naar huis gestuurd nadat ze werden versterkt door de terugkeer van verschillende sterren. Ondanks dat hij zoals gepland verschillende spelers naar huis heeft gestuurd, gaf manager Jurgen Klopp na hun Lyon-wedstrijd toe dat hij niet zeker weet of Salah, Firmino en Alisson met een liverpool voetbalshirts fit genoeg zijn om te beginnen tegen de Premier League-kampioenen.





:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: